2012 m. lapkričio 7 d., trečiadienis

Troškinti rauginti kopūstai su daržovėmis

Reikės:
 1 kg raugintų kopūstų;
morkos ar 2-jų;
svogūno
puse paprikos
pievagrybių
aliejaus
pipirų
grietinės

Receptas labai paprastas:

Raugintus kopūstus užpilame verdančiu vandeniu ir troškiname kol jie suminkštės. Svogūną susmulkiname ir pakepiname ant aliejaus, dedame sutarkuotą morką, juostelėm supjaustytą papriką ir pakepiname, kai daržovės truputėlį apkeps, dedame supjaustytus pievagrybius ir dar pakepiname, kol viskas gražiai apskrus. Dedame į daržoves troškintus kopūstus, beriame pipirų ir dar truputį patroškiname. Tiekiame su grietine.

Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą